Broodjes service Oss

Home » Broodjes service Oss

Restaria Revival staat bekend als een restaurant waar u kunt genieten van de meest uiteenlopende gerechten, maar is ook een aanbieder van een broodjes service nabij Oss. Organiseert u binnenkort een zakelijke bijeenkomst? Of ontvangt u binnenkort een groot aantal gasten voor een lunch? Zelf broodjes smeren is dan geen doen. Restaria Revival helpt u daarom graag!

Broodjes service van Restaria Revival nabij Oss voor een geslaagde lunch

Natuurlijk kunt u bij Restaria Revival terecht voor een heerlijke lunch, borrelhap of diner. Wij ontvangen ook graag grote groepen voor een hapje en een drankje. Wilt u echter op locatie van een kwalitatief goede lunch genieten? Dan helpt Restaria Revival nabij Oss u graag met onze broodjes service. Wij kunnen u verschillende soorten broodsoorten met verschillende soorten beleg bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan kaas, vleeswaren en vis. Wanneer u liever borrelhapjes laat bezorgen of een buffet aan uw gasten wilt serveren, dan kunt u Restaria Revival daarvoor ook inschakelen. Laat ons weten wat u nodig heeft, dan bespreken wij graag onze mogelijkheden met u.

Impressie van onze catering service

Bent u geïnteresseerd in de catering service, of de broodjes service in het bijzonder, van Restaria Revival, gelegen nabij Oss? Dan horen wij natuurlijk graag van u. Contact opnemen doet u door te bellen naar 0413-229780. Voor een impressie van onze catering gerechten kunt u een kijkje nemen in onze fotogalerij.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

Restaria Revival

Schaapsdijk 36
5472 PE Loosbroek
0413-229780
info@restariarevival.nl

Share This