Buffet Rosmalen

Home » Buffet Rosmalen

Genieten van een heerlijk buffet doe je bij Restaria Revival te Loosbroek, nabij Oss, Veghel en Rosmalen. Wij bieden voor ieder wat wils. Bij ons kunt u namelijk niet alleen een driegangenmenu samenstellen, ook kunt u bij ons genieten van veel verschillende tapasgerechten en onze tafelgrill met verschillende soorten vlees, vis en groenten. Wat mogen wij u binnenkort serveren?

Buffet van Restaria Revival, nabij Veghel, Rosmalen en Oss, ook geschikt voor mensen met dieet of allergie

Als het op dineren aankomt, dan heeft Restaria Revival u veel te bieden. Ons restaurant, dat gelegen is nabij Rosmalen, Veghel en Oss, biedt u het buffet waar u optimaal van zult genieten. U kunt ervoor kiezen om zelfs een driegangenmenu samen te stellen, waarbij u gerechten van onze avondkaart kiest. De hoofdgerechten die u op onze kaart vindt, worden standaard geserveerd met warme groenten, salade, aardappelgarnituur en frites. Ook serveren wij dagelijks, en enkel op reservering, ‘Eten wat de pot schaft’, een driegangenmenu voor een voordelig prijsje, dat door ons samengesteld is. Liefhebbers van tapas kunnen bij Restaria Revival elke vrijdag en zaterdag terecht. Hiervoor dient u wel even van tevoren te reserveren. Overweeg ook eens het Boogie-arrangement te reserveren. Wanneer u gebruikmaakt van dit arrangement, hoeft u geen entree te betalen bij Boogie Wonderland in Lunenburg. Leuk voor als u zin heeft in een compleet avondje uit. Speciaal voor kinderen hebben wij een kindertapasmenukaart. Het eten van kindertapas is ook heel geschikt voor als u een kinderfeestje te vieren heeft. Tot slot kunt u van dinsdag tot en met zaterdag genieten van vis, vlees en groente van onze tafelgrill. Natuurlijk kan het voorkomen dat u een allergie heeft of een bepaald dieet volgt. Mocht dat het geval zijn, dan moet u dat zeker aan ons doorgeven. Wij houden daar namelijk graag rekening mee.

Het tapas menu is alleen mogelijk op vrijdagen en zaterdagen met uitzondering van feestdagen.

Restaria Revival ook voor catering

Mogen wij u binnenkort verwelkomen in ons restaurant nabij Veghel, Oss en Rosmalen voor een heerlijk buffet? Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen. Bekijk thuis alvast onze menukaarten! Wist u overigens dat Restaria Revival ook inschakelt kan worden voor catering? Wij hebben een zeer uitgebreide cateringmenukaart die het bekijken ook zeker de moeite waard. Heeft u ergens vragen over? Bel dan gerust even naar 0413-229780. Wij beantwoorden ze graag.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

Restaria Revival

Schaapsdijk 36
5472 PE Loosbroek
0413-229780
info@restariarevival.nl

Share This