Buffetrestaurant Uden

Home » Buffetrestaurant Uden

Bent u op zoek naar een buffetrestaurant in de buurt van Uden? Waarom komt u niet heerlijk dineren bij Restaria Revival te Loosbroek? Wij serveren u met plezier de lekkerste gerechten. Heeft u een specifieke wens of een allergie of dieet waar rekening mee gehouden moet worden? Ook dat vinden wij geen enkel probleem. Bij Restaria Revival willen we iedereen laten genieten van lekker eten.

Keuze genoeg bij buffetrestaurant nabij Uden

Bij Restaria Revival valt er genoeg te kiezen. In onze buffetrestaurant nabij Uden kunt u ervoor kiezen om zelf een driegangenmenu samen te stellen met gerechten van ons avondmenu. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Laat u dan verrassen door het ‘Eten wat de pot schaft’, een door ons samengesteld driegangenmenu dat wij tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. Bent u een liefhebber van tapas? Of prikt u graag een stukje vlees van een tafelgrill? Ook dan bent u bij Restaria Revival aan het juiste adres. Bent u nieuwsgierig naar onze verschillende menukaarten? Bekijk ze thuis alvast!

Het tapas menu is alleen mogelijk op vrijdagen en zaterdagen met uitzondering van feestdagen.

Bel om te reserveren

Kunt u na het bekijken van de menukaarten niet wachten om bij Restaria Revival, hét buffetrestaurant nabij Uden, aan tafel te schuiven voor een diner of lunch? Reserveer dan een tafeltje, door te bellen naar 0413-229780. Laat ons ook direct weten of wij rekening dienen te houden met een bepaald dieet.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

Restaria Revival

Schaapsdijk 36
5472 PE Loosbroek
0413-229780
info@restariarevival.nl

Share This