Catering Nistelrode

Home » Catering Nistelrode

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van catering, het liefst in de regio Schijndel, Berlicum, Heesch, Heeswijk Dinther en Nistelrode? Dan bent u bij Restaria Revival aan het juiste adres. Ons cafetaria en restaurant is gelegen in Loosbroek, in de gemeente Bernheze. U kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner of een smakelijke lunch, maar ook als u een cateraar uit de buurt nodig heeft. Bekijk snel onze cateringlijst. Deze staat vol met heerlijke buffetten, lunches en hapjes. U vindt vast iets dat bij uw gelegenheid past.

Gerecht voor catering op eigen wijze bereid nabij Nistelrode, Heesch en Schijndel

Schakelt u Restaria Revival in voor catering in de omgeving van Nistelrode, Heesch, Schijndel, Berlicum en Heeswijk Dinther? Dan kunt u rekenen op gerechten die op geheel eigen wijze gemaakt zijn. Wij staan de hele week in de keuken om zo veel mogelijk gerechten van het huis te maken. Omdat wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om een buffet samen te stellen, hebben wij een aantal buffetten standaard in ons aanbod opgenomen. Zo kunt u kiezen uit:

  • Diverse basisbuffetten;
  • Grieks buffet;
  • Italiaans buffet;
  • Brabants buffet,
  • Stamppot buffet;
  • Friet buffet.

Bekijk zeker eens onze cateringkaart voor het volledige aanbod. Wij bieden naast verschillende buffetten ook een scala aan hapjes en lunches aan. Natuurlijk kunt u zelf ook een buffet samenstellen. Komt u er zelf niet uit en kunt u na het zien van de optie nog geen keuze maken? Dan is ons verrassingsbuffet misschien wel een optie. U bepaalt hierbij de prijs, waarna wij u een buffet voorstellen. Deze kan bestaan uit een, twee of drie gangen. Over de kwaliteit hoef tu zich geen zorgen te maken, die is namelijk altijd hoog, onafhankelijk van wat u voor onze cateringservice betaald.

Catering voor speciale wensen in Heeswijk Dinther en Berlicum en omgeving

Wilt u gebruikmaken van de service die Restaria Revival biedt ten aanzien van catering in de omgeving van Heeswijk Dinther, Berlicum, Schijndel, Nistelrode en Heesch? Dan horen wij natuurlijk graag van u wat uw wensen ten aanzien van het buffet of de lunch zijn. Ook willen wij graag weten of wij rekening moeten houden met allergieën of diëten. Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken of bel even naar 0413-229780. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in ons restaurant voor een smakelijk avondje uit.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

Restaria Revival

Schaapsdijk 36
5472 PE Loosbroek
0413-229780
info@restariarevival.nl

Share This