Catering Regio Uden

Cateringlijst

Onze cateringlijst staat vol met heerlijke buffetten, lunches en lekkere hapjes. Alle gerechten bereiden wij volgens Revivals bekende eigen wijze. Zo staan wij de hele week in de keuken om zoveel mogelijk van het huis te maken. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij alvast wat buffetten samengesteld. Van tapas tot aan stamppotten en van Grieks tot eten uit ons vertrouwde Brabant. Mocht er toch niet tussen staan wat u zoekt of heeft u een speciale wens? Vegetarisch of een allergie? Kom gerust langs om samen te overleggen. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Verrassingsbuffet € ?

Kunt u zelf geen keuze maken? Of wilt u uzelf laten verrassen door onze koks? Dat kan! Revival biedt u het ‘Verrassings buffet’ aan. Deze kan bestaan uit een-, twee- of drie-gangen. En de prijs? Die bepaald u zelf! Door uw budget met ons te bespreken komen we samen tot een smakelijke verrassing. Hoe groter het budget hoe luxer het buffet. De kwaliteit is uiteraard altijd even goed, of u nou een klein of groot budget heeft.

BBQ lijst

Zodra de zon begint de schijnen worden de BBQ’s onder het stof vandaan gehaald. Dit betekent dat ook Revival weer achter zijn laptop kruipt om voor jullie de perfecte barbecue lijst samen te stellen. Op deze, kort maar krachtige, lijst vind u voor ieder wat wils. Of u nou van vlees, vis of juist van geen van beide houdt; ook voor jou staat er wat lekkers op de lijst.

Share This