Dineren Oss

Home » Dineren Oss 

Smakelijk dineren in de buurt van Oss doet u bij Restaria Revival. Ons restaurant en cafetaria is gelegen in Loosbroek. Wij hebben voor ieder wat wils; zelfs de kleintjes kunnen bij ons terecht. Wilt u binnenkort genieten van een heerlijk diner, met uw gezin of met uw vriendengroep? Restaria Revival ontvangt u graag.

Dineren nabij Oss: eten wat de pot schaft, Dinner en grill?

Komt u binnenkort dineren bij Restaria Revival te Loosbroek, nabij Oss? Dan kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Heeft u zin om na het eten de show te stelen op de dansvloer? Maak dan gebruik van het Boogie-arrangement. U hoeft dan geen entree te betalen bij Boogie Wonderland in Lunenburg.  Haalt u graag een stukje vlees of vis van de grill? Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u plaatnemen rondom onze tafelgrill. Bakken en Braaien maar! Natuurlijk kun u ook gewoon een driegangenmenu samenstellen van onze avondkaart. Wanneer u het lastig vindt zelf een keuze te maken, dan kunt u ervoor kiezen om te ‘Eten wat de pot schaft’. Dit is een driegangenmenu voor een aantrekkelijk prijsje dat door Restaria Revival samengesteld is.

 

Allergie of dieet

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en komt binnenkort eens dineren bij Restaria Revival, nabij Oss. Heeft u een allergie of volgt u een bepaald dieet? Meldt het ons, dan houden wij daar graag rekening mee. Heeft u vragen over diner- en lunchmogelijkheden? Bel dan even naar 0413-229780.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

Bedrijfs-Lunch bestellijst

Broodjes Stoere Boterham bestellijst

Catering kaart

Restaria Revival

Schaapsdijk 36
5472 PE Loosbroek
0413-229780
info@restariarevival.nl

MEDEDELING

Wij willen iedereen sterkte en gezondheid toewensen in deze onzekere tijd.

Voor particuliere bezorging aan huis ALLEEN nog via:
www.bezorgland.nl
www.thuisbezorgd.nl

woensdag / vrijdag zakelijke bezorging
11.30 uur tot 13.30 uur

Vrijdag/zaterdag/zondag
16.00 uur tot 20.00 uur

Sluit Popup

Share This