Dineren Oss

Home » Dineren Oss 

Smakelijk dineren in de buurt van Oss doet u bij Restaria Revival. Ons restaurant en cafetaria is gelegen in Loosbroek. Wij hebben voor ieder wat wils; zelfs de kleintjes kunnen bij ons terecht. Wilt u binnenkort genieten van een heerlijk diner, met uw gezin of met uw vriendengroep? Restaria Revival ontvangt u graag.

Dineren nabij Oss: eten wat de pot schaft, tapas of grill?

Komt u binnenkort dineren bij Restaria Revival te Loosbroek, nabij Oss? Dan kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Bent u een groot liefhebber van tapas? Reserveer dan op vrijdag of zaterdag een tafeltje en geniet van een de meest uiteenlopende koude en warme gerechten. Heeft u zin om na het eten de show te stelen op de dansvloer? Maak dan gebruik van het Boogie-arrangement. U hoeft dan geen entree te betalen bij Boogie Wonderland in Lunenburg. Kinderen kunnen gerechten kiezen van een speciale kindertapaskaart. Leuk voor als u nog een eetgelegenheid zoekt voor een kinderfeestje. Haalt u graag een stukje vlees of vis van de grill? Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u plaatnemen rondom onze tafelgrill. Bakken en Braaien maar! Natuurlijk kun u ook gewoon een driegangenmenu samenstellen van onze avondkaart. Wanneer u het lastig vindt zelf een keuze te maken, dan kunt u ervoor kiezen om te ‘Eten wat de pot schaft’. Dit is een driegangenmenu voor een aantrekkelijk prijsje dat door Restaria Revival samengesteld is.

Het tapas menu is alleen mogelijk op vrijdagen en zaterdagen met uitzondering van feestdagen.

Allergie of dieet

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en komt binnenkort eens dineren bij Restaria Revival, nabij Oss. Heeft u een allergie of volgt u een bepaald dieet? Meldt het ons, dan houden wij daar graag rekening mee. Heeft u vragen over diner- en lunchmogelijkheden? Bel dan even naar 0413-229780.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

Bedrijfs-Lunch bestellijst

Broodjes Stoere Boterham bestellijst

Restaria Revival

Schaapsdijk 36
5472 PE Loosbroek
0413-229780
info@restariarevival.nl

Share This