Kinderfeestje Berlicum

Home » Kinderfeestje Berlicum  

Wilt u uw kind een smakelijk kinderfeestje laten geven, op een locatie in de buurt van Oss, Heesch en Berlicum? Laat uw zoon of dochter genieten van de heerlijkste tapas gerechten! Wij hebben een speciale kindertapaskaart vol met gerechten waarvan kinderen gegarandeerd zullen smullen. Natuurlijk zetten wij de jarige extra in het zonnetje. Hij of zij krijgt ook van ons een cadeautje.

Een geslaagd kinderfeestje bij Restaria Revival nabij Heesch, Oss en Berlicum

Bent u net met de hele groep gaan bowlen? Hebben de kinderen geklommen en geklauterd in een binnenspeeltuin? Heeft iedereen vol spanning de film in de bioscoop bekeken? Maak het kinderfeestje compleet door tapas te eten bij Restaria Revival te Loosbroek, gelegen nabij Oss, Berlicum en Heesch. Van dinsdag tot en met zaterdag kunnen kinderen onbeperkt genieten van kindertapas en ranja. Kindertapas, wat verstaan wij daaronder? Alles wat kinderen lekker vinden. Denk aan frietjes met saus, mini pizza, pannenkoekjes, frituursnacks, stokbrood, knakworstjes, gehaktballetjes en nog heel veel meer. Voor de ouders hebben we een speciaal tapasmenu. Is iedereen klaar met eten? Dan is het tijd voor een toetje! Iedereen krijgt een softijsje, die de kinderen ook nog zelf mogen versieren met verschillende ijsdips. Zijn er kinderen die last hebben van een allergie? Dan horen wij dat graag. Wij kunnen hier namelijk rekening mee houden.

Het tapas menu is alleen mogelijk op vrijdagen en zaterdagen met uitzondering van feestdagen.

Bel voor meer informatie

Maak het kinderfeestje van uw zoon of dochter compleet door tapas te eten bij Restaria Revival, gelegen nabij Heesch, Berlicum en Oss. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Bel dan gerust even naar 0413-229780. Wij vertellen u daar graag alles over. Bekijk ook eens onze mogelijkheden ten aanzien van catering.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

Restaria Revival

Schaapsdijk 36
5472 PE Loosbroek
0413-229780
info@restariarevival.nl

Share This