Belegde broodjes Veghel

Home » Belegde broodjes Veghel

Proef de lekkerste belegde broodjes van Veghel en Oss. Restaria Revival biedt u hiervoor verschillende opties. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om onze heerlijke belegde broodjes te komen proeven in onze lunchroom. Of kies ervoor om de belegde broodjes te laten bezorgen in Veghel of Oss. Daarnaast kunt u ook van onze heerlijke broodjes genieten tijdens uw eigen feestje door gebruik te maken van onze cateringservice. Dus wilt u de lekkerste belegde broodjes uit de omgeving Veghel, Oss, Uden, Schijndel of Heesch proeven? Kom dan snel eens langs in onze Restaria in Loosbroek.

Belegde broodjes of een stoere boterham bestellen in de omgeving Veghel en Oss

Wij kunnen ons wel honderd redenen bedenken waarom u graag belegde broodjes zou willen bestellen in de omgeving Oss en Veghel. Bijvoorbeeld voor een zakenlunch, als u onderweg bent, als u iets te vieren heeft of als u gewoon eens lekker uitgebreid wilt lunchen. Restaria Revival biedt veel verschillende opties aan zoals bijvoorbeeld catering. Restaria Revival biedt ook uitgebreide lunchpakketten aan. Er is keuze genoeg, voor ieder wat wils. U hoeft zich ook niet druk te maken over de prijs want waar u ook voor kiest, alles is altijd scherp geprijsd.

Bespreek met ons de mogelijkheden

Wij willen graag weten wat we voor u kunnen betekenen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij spelen daar flexibel op in en verzorgen een heerlijke lunch voor u met verse belegde broodjes. Ook kunt u uiteraard aan ons doorgeven als u een allergie heeft, onze koks houden daar graag rekening mee. Bel ons vandaag nog om samen met ons te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Ons telefoonnummer is: 0413-229780.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

Restaria Revival

Schaapsdijk 36
5472 PE Loosbroek
0413-229780
info@restariarevival.nl

Share This