Lunch Veghel

Home » Lunch Veghel

Wilt u binnenkort samen met een vriend, collega of familielid genieten van een lunch in de buurt van Veghel? Kom gezellig langs bij Restaria Revival en kies één van de vele lunches die op onze uitgebreide menukaart staan. In de zomer kunt u plaatsnemen op ons zonnige terras, terwijl u in de winter er warmpjes bij kunt zitten in ons sfeervolle lunchroom. Mogen wij u binnenkort ontvangen?

Lunch nabij Veghel: van simpel broodje tot uitsmijter

Heeft u die ene vriend of vriendin al een tijdje niet meer gesproken? Ziet u uw familie niet zo vaak als dat u eigenlijk zou willen? Bijpraten tijdens een lunch nabij Veghel is dan een goed idee. Bestel alvast een lekker broodje, een huisgemaakte soep, een lichte salade of een goedgevulde uitsmijter. Onze medewerkers staan klaar om u een heerlijke lunch te serveren. Natuurlijk hebben wij ook een uitgebreide drankenkaart. Door te lunchen bij Restaria Revival beleeft u vast en zeker een geslaagde middag. Bij ons kunt u tot 17:00 uur van onze lunchkaart gebruikmaken. Het is overigens ook mogelijk om lunches te laten bezorgen.

Lunch op locatie

Bij Restaria Revival, gelegen nabij Veghel, kunt u terecht voor een heerlijke lunch, maar u kunt door ons ook een lunch op locatie laten verzorgen. Wij beschikken namelijk ook over onze eigen cateringservice. Handig voor als u een bijeenkomst moet organiseren of veel gasten op bezoek krijgt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden ten aanzien van onze cateringservice? Bel dan gerust even naar 0413-229780.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

Restaria Revival

Schaapsdijk 36
5472 PE Loosbroek
0413-229780
info@restariarevival.nl

Share This