Broodjes service Oss

Home » Broodjes service Oss

Een heerlijk lunchpakket in Heesch is niet moeilijk te vinden. U kunt namelijk de meest uitgebreide lunchpakketten bestellen bij Restaria Revival in Loosbroek. Wij stellen deze lekkere lunchpakketten met grote zorg samen zodat u hier optimaal van kunt genieten in Heesch. Niet alleen bieden wij lunchpakketten aan, ook kunt u bij ons lekkere losse broodjes voor de lunch bestellen in de omgeving Oss, Uden, Schijndel, Heesch en Loosbroek.

Een lunchpakket of lunch bestellen in Heesch, Schijndel, Oss, Uden, Veghel of Loosbroek

U heeft ruime keuze uit verschillende soorten lunchpakketten. De ene nog lekkerder en uitgebreider dan de andere. Mocht u liever een gewone lunch bestellen in de omgeving van bijvoorbeeld Schijndel, dan kun u ook een kijkje nemen op onze Broodjes Stoere Boterham Bestellijst. Hier kunt u kiezen uit veel verschillende soorten broodjes en veel verschillende soorten beleg. Tevens bieden wij ook diverse catering mogelijkheden Broodjes die waar u bijvoorbeeld uit kunt kiezen:

  • Broodje brie;
  • Wrap carpaccio;
  • Broodje zalm/roomkaas;
  • Club sandwich.

Heeft u een allergie? Laat het ons weten! Dit kunt u op het bestelformulier aangeven. Onze koks houden graag rekening met uw wensen en behoeften.

Neem met ons de mogelijkheden door

Als u besluit lunch bij ons te bestellen en u woont in de omgeving van Schijndel, Uden, Oss, Veghel, Heesch of Loosbroek dan gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Wij houden graag rekening met uw wensen. Daarnaast hoeft u zich over de prijs ook geen zorgen te maken. Al onze lunchproducten worden vers in eigen keuken bereid en dat ook nog eens voor de beste prijs. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar: 0413-229780.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

Restaria Revival

Schaapsdijk 36
5472 PE Loosbroek
0413-229780
info@restariarevival.nl

Share This