Restaurant nabij Uden

Home » Restaurant nabij Uden

Wilt u genieten van de heerlijkste gerechten in een restaurant nabij Uden, Vinkel, Heeswijk Dinther en Veghel? Breng dan eens een bezoekje aan Restaria Revival. Op onze menukaart staan de lekkerste gerechten uit de Hollandse en buitenlandse keuken, waardoor wij kunnen garanderen dat u bij ons altijd een gerecht kunt vinden waarvan u zult smullen. Heeft u een allergie of volgt u een vegetarisch dieet? Geen probleem, geef het aan ons door! Wij houden er graag rekening mee.

Restaurant nabij Vinkel, Veghel, Heeswijk Dinther en Uden met verschillende kaarten

Komt u eten bij Restaria Revival, een restaurant te Loosbroek, nabij Vinkel, Veghel, Uden en Heeswijk Dinther? Dan heeft u keuze uit veel verschillende opties.

Allereerst kunt u kiezen voor een driegangenmenu dat u zelf samenstelt met gerechten van onze avondkaart. De hoofdgerechten die u op deze kaart vindt, worden geserveerd met frites, aardappelgarnituur, salade en warme groente.

Daarnaast serveren wij dagelijks, en enkel op reservering, ‘Eten wat de pot schaft’. Dit is een door ons samengesteld driegangenmenu dat wij voor een heel voordelig prijsje serveren. Laat u verrassen door het wisselende aanbod!

Bent u een liefhebber van tapas? Kom dan onbeperkt à la carte genieten van onze tapasgerechten. Reserveer wel even van tevoren een tafeltje. Wilt u een compleet avondje uit beleven? Kom dan eerst tapas eten bij Restaria Revival en bezoek daarna Boogie Wonderland in Lunenburg. Door het speciale Boogie-arrangement te reserveren, hoeft u bij Lunenburg geen entree te betalen. Voor de kinderen hebben wij speciale kindertapas, want we willen ook dat de kleintjes van heerlijke warme en koude gerechten genieten. De tapaskaart voor kinderen verschilt van die voor volwassenen. Onze kindertapas is ook heel geschikt voor kinderfeestjes.

Het tapas menu is alleen mogelijk op vrijdagen en zaterdagen met uitzondering van feestdagen.

Tot slot kunt u van dinsdag tot en met zaterdag bij ons bakken en braaien, oftewel onbeperkt genieten van onze tafelgrill met diverse soorten vlees, vis en groenten. Hiervoor dient u wel vooraf te reserveren.

Bekijk thuis alvast de verschillende menukaarten

Overweeg je om bij Restaria Revival, hét restaurant nabij Uden, Vinkel, Heeswijk Dinther en Veghel, een tafeltje te reserveren? Bekijk thuis alvast de menukaarten en laat je overtuigen door wat wij allemaal te bieden hebben. Wil je liever lunchen of borrelen? Dat kan bij ons ook! ’s Zomers kunt u zelfs plaatsnemen op ons zonnige terras. Heeft u vragen over de vele mogelijkheden die Restaria Revival u biedt? Aarzel dan niet even te bellen naar 0413-229780.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

Restaria Revival

Schaapsdijk 36
5472 PE Loosbroek
0413-229780
info@restariarevival.nl

Share This