RESTAURANT

Avondkaart-MENUKAART

 Yes, hoe fijn is dit?! We hebben keihard onze best gedaan om een nieuwe avondkaart (menukaart) samen te stellen. Dat betekent tevens ook genieten van nieuwe gerechten. En of dat een goed excuus is om uit eten te gaan.

Heeft u een allergie? Geef het even door aan de bediening zodat onze koks er rekening mee kunnen houden. Onze keuken is geopend tot 20:00 uur. Hierna kunt u gebruik maken van de cafetariakaart.

Eten wat de pot schaft

Eten wat de pot schaft: 3 gangen menu voor € 27,50 

Bestaat uit een 3 gangen menu van verschillende gerechten, waarbij onze koks al het lekkers bij elkaar verzamelen om voor u een heerlijk diner te verzorgen. Lust u iets niet of heeft u een allergie? Geef dit door bij de reservering en wij houden er rekening mee. Het kan zijn dat niet iedereen dezelfde gerechten krijgt. Laat u verrassen!

Kindertapas

Heeft u een kinderfeestje of bijvoorbeeld een teamuitje……

Dan kunnen kinderen van woensdag tot en met zaterdag (tot en met 11 jaar) onbeperkt genieten van onze kindertapas en ranja € 9.95. (op basis van reservering)
Wat is kindertapas?
Alles wat kinderen lekker vinden. Denk aan bijvoorbeeld: frietjes met saus, mini pizza, pannenkoekjes, snacks, knakworstjes, gehaktballetjes en nog heel veel meer.

Zijn er kinderen die last hebben van een allergie? Dan horen wij dat graag, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Tienertapas

Lekker chillen met je vrienden en vriendinnen onder het genot van een hapje en een drankje….

Dan kunnen kinderen van woensdag tot en met zaterdag (vanaf 12 jaar) onbeperkt genieten van onze Tienertapas en ranja € 17.95. (op basis van reservering)

Wat is tienertapas?
Alles wat tieners lekker vinden. Denk aan bijvoorbeeld: frietjes met saus, carpaccio, pannenkoekjes, snacks, nacho’s, wraps en nog heel veel meer.

Zijn er kinderen die last hebben van een allergie? Dan horen wij dat graag, zodat we hier rekening mee kunnen houden

Bakken & Braaien

Wat is Bakken & Braaien

Onbeperkt genieten van onze tafelgrill met diverse soorten vlees, vis en groenten € 24.95 p.p. Wilt u ook komen ‘Bakken en Braaien’? Dat kan van woensdag t/m zaterdag! U dient minimaal een dag van te voren te reserveren.

Restaria Revival

Schaapsdijk 36
5472 PE Loosbroek
0413-229780
info@restariarevival.nl

Share This