RESTAURANT

Avondkaart

 Yes, hoe fijn is dit?! We hebben keihard onze best gedaan om een nieuwe avondkaart (menukaart) samen te stellen. Dat betekent tevens ook genieten van nieuwe gerechten. En of dat een goed excuus is om uit eten te gaan.

Heeft u een allergie? Geef het even door aan de bediening zodat onze koks er rekening mee kunnen houden. Onze keuken is geopend tot 20:00 uur. Hierna kunt u gebruik maken van de cafetariakaart.

Eten wat de pot schaft

Wat is Eten wat de pot schaft € 25,00 

Bestaat uit een 3 gangen menu van verschillende gerechten, waarbij onze koks al het lekkers bij elkaar verzamelen om voor u een heerlijk diner te verzorgen. Lust u iets niet of heeft u een allergie? Geef dit door bij de reservering en wij houden er rekening mee. Het kan zijn dat niet iedereen dezelfde gerechten krijgt. Laat u verrassen!

Tapasavond

Tapas : €22,50

Verschillende avonden per jaar houden wij een tapas avond, waarbij u onbeperkt kunt genieten van onze overheerlijke tapasgerechten, dit is alleen op basis van reservering

Houdt onze social media in de gaten.

Voor nadere informatie, neem gerust contact op.

Onze keuken is tijdens de tapas avond geopend tot 22:30 uur. 

Warme en koude gerechten zijn te bestellen tot 21:45 uur en desserts tot 22:30.

Zijn er kinderen aanwezig, dan kunnen zij gebruik maken van onze Kindertapa’s, € 9,95 p.p. incl. onbeperkt ranja.

Kindertapas :  € 9,95

Tijdens onze tapas avond is het niet mogelijk van onze avondkaart en ‘Eten wat de pot schaft’ te eten. Uitzondering voor grote groepen.

Bakken & Braaien

Wat is Bakken & Braaien

Onbeperkt genieten van onze tafelgrill met diverse soorten vlees, vis en groenten. Wilt u ook komen ‘Bakken en Braaien’? Dat kan van dinsdag t/m zaterdag! U dient minimaal een dag van te voren te reserveren.

Restaria Revival

Schaapsdijk 36
5472 PE Loosbroek
0413-229780
info@restariarevival.nl

Share This