Uit eten Veghel

Home » Uit eten Veghel

Wilt u weer eens uit eten gaan met uw gezin, partner of een goede vriend of vriendin en het liefst in de buurt van Veghel? Reserveer dan een tafeltje bij Restaria Revival te Loosbroek. Dankzij onze uitgebreide menukaarten kan iedereen bij ons genieten van een gerecht dat hij of zij lekker vindt. Zelf mensen met een allergie kunnen bij ons terecht. Wij houden daar graag rekening mee.

Uit eten nabij Veghel: van avondkaart tot grill en tapasavond

Laat je verbazen door de vele mogelijkheden die Restaria Revival u te bieden heeft. Uit eten in ons restaurant nabij Veghel is een feestje voor iedereen. Naast een avondkaart waarmee u zelf een driegangenmenu kan samenstellen, kunt u bij ons ook terecht voor tapas en grill. Iedere vrijdag en zaterdag kunt u bij ons onbeperkt genieten van koude en warme tapasgerechten. Graag vooraf reserveren. Overweeg ook eens het Boogie-arrangement te reserveren. Hierbij betaalt u enkel voor tapas en is de entree bij Boogie Wonderland in Lunenburg gratis.  Voor kinderen hebben wij een speciale kindertapaskaart. Zo kunnen de kleintjes smakelijk meegenieten van eigen gerechtjes. U kunt bij ons overigens ook een kinderfeestje vieren. Wij serveren de kinderen dan hun favoriete kindertapasgerechten. Van dinsdag tot en met zaterdag is het ook mogelijk om een tafelgrill te reserveren en zelf uw favoriete stukjes vis, vlees en groenten te braden.

Het tapas menu is alleen mogelijk op vrijdagen en zaterdagen met uitzondering van feestdagen.

Lunchen en borrelen ook mogelijk

Goed uit eten gaan in de omgeving van Veghel doe je bij Restaria Revival. Bij ons is het ook mogelijk om te lunchen of te borrelen. Wij ontvangen ook graag grotere gezelschappen, bijvoorbeeld vanwege een bijeenkomst. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden wanneer u belt naar 0413-229780.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

Restaria Revival

Schaapsdijk 36
5472 PE Loosbroek
0413-229780
info@restariarevival.nl

Share This